Prikaz 1–12 od 35 rezultata

Show sidebar

Aparat za mlečnu penu

8.000,00 RSD
Profesionalni aparat za pravljenje hladne ili tople mlecne pene i grejanje mleka.

Aura Twin

Aura Twin je profesionalan aparat za espresso kafu sa sistemom na cialde, posebno namenjen HoReCa sektoru. Dizajniran je za ugostiteljsku industriju i predstavlja savrseno resenje za restorane, picerije, pabove i hotele. Moderan i tehnološki napredan, sadrži dve grupe za kafu i duplu paru, idealnu za pripremu tople vode i savršenih kapućina. Cena: Na upit.
Rasprodato
Zatvori

BLU Blend

640,00 RSD
Pakovanje sadrži 15 kapsula. Kompatibilno sa Dolce Gusto aparatima za espresso Pun i uravnotežen ukus. Ova pažljivo odabrana mešavina nudi savršenu kombinaciju gustine, intenziteta i slatkoće. Plava mešavina izdvaja se svojim prefinjenim ukusom, snažnim karakterom i intenzivnom aromom.

BLU Blend

1.950,00 RSD
Pakovanje sadrži 50 kapsula. Respresso kapsule kompatibilne sa NESPRESSO aparatom za espresso Pun i uravnotežen ukus. Ova pažljivo odabrana mešavina nudi savršenu kombinaciju gustine, intenziteta i slatkoće. Plava mešavina izdvaja se svojim prefinjenim ukusom, snažnim karakterom i intenzivnom aromom.
Rasprodato
Zatvori

BLU Blend

1.900,00 RSD
Pakovanje od 1 kg. Pun i uravnotežen ukus. Ova pažljivo odabrana mešavina nudi savršenu kombinaciju gustine, intenziteta i slatkoće. Plava mešavina izdvaja se svojim prefinjenim ukusom, snažnim karakterom i intenzivnom aromom.

BLU Blend

2.000,00 RSD
Pakovanje sadrži 50 kapsula. Kompatibilno sa aparatima za kafu za ESE 44 mm Pun i uravnotežen ukus. Ova pažljivo odabrana mešavina nudi savršenu kombinaciju gustine, intenziteta i slatkoće. Plava mešavina se izdvaja svojim istančanim ukusom, snažnim karakterom i intenzivnom aromom.
Rasprodato
caj od kamilice
Zatvori

Čaj od kamilice

550,00 RSD
Selekcija pažljivo biranog šumskog bilja i voća. Čaj od kamilice od pažljivo biranih cvetova sa selektovanih sadnica.
Rasprodato
cappucino sa lesnikom
Zatvori

Cappuccino sa ukusom lešnika

850,00 RSD
Pakovanje sadrži 16 kapsula. Kompatibilno sa Dolce Gusto aparatima za espresso.
Rasprodato
crni caj
Zatvori

Crni čaj

550,00 RSD
Selekcija pažljivo biranog šumskog bilja i voća. Sadržaj crni čaj (95%) aroma limuna (5%).

DEK Blend

2.200,00 RSD
Pakovanje sadrži 50 kapsula. Kompatibilno sa aparatima za kafu za ESE 44 mm Espresso kafa bez kofeina. Savršena mešavina za ljubitelje espressa bez kofeina, sa punim ukusom i kremastošću autentične kafe. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji Caffe Borbone, ova mešavina ima ukus baš kao tradicionalna napuljska kafa.

DEK Blend

2.200,00 RSD
Pakovanje sadrži 50 kapsula. Respresso kapsule kompatibilne sa NESPRESSO aparatom za espresso Espresso kafa bez kofeina. Savršena mešavina za ljubitelje espressa bez kofeina, sa punim ukusom i kremastošću autentične kafe. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji Caffe Borbone, ova mešavina ima ukus baš kao tradicionalna napuljska kafa.

Didi Borbone

15.000,00 RSD
Iako mali i kompaktan, DiDi takođe ima neverovatno visoke performanse. Može da se nosi sa velikim radnim opterećenjima uz održavanje niske potrošnje zahvaljujući stand-by funkciji. Njegove male dimenzije čine ga prilagodivim bilo kojem okruženju i stilu, od kuće, kancelarije do kampera. Savršen i praktičan izbor za odličan espresso.